Om oss & kontakt

Hela Dig ExpoÖrnsköldsvik 

Nytt datum ej fastställt!

YOGAHÄLSAN


2010 öppnade Yogahälsan i Örnsköldsvik. Yogahälsan skapades för att vara en plats att mötas utan krav och prestation, en plats att utveckla både kropp, sinne och själ. Hela Dig Expo drivs av Yogahälsan och är en förlängning av vår längtan för en härlig mötesplats.

HELA DIG EXPO


Plats:

Folkets Hus Gullänget, Gnistan


Besöksadress:


Björnavägen 68 A

891 42  Örnsköldsvik

VI SOM JOBBAR TILLSAMMANS


Här får du möta oss som jobbar på Yogahälsan, Jigaia och Hela Dig Expo.

KONTAKTHär finner du oss på dagtid: Skyttegatan 6a, 89137 Örnsköldsvik.

Se aktuella öppettider här!

Telefon: 070-2500029

Mejl: info@heladigexpo.se


Vår Filosofi!

Vi tror på hälsa och välmående genom kärlek och öppenhet.

Till oss själva och andra.

Hela Dig Expo är en mässa för ALLA som längtar, som med det inre barnets nyfikenhet vill komma och lyssna, prova, känna och se.

Allt passar kanske inte för alla men hos oss tror och hoppas vi att du ska finna något som tilltalar Dig. Det underbara på Hela Dig Expo är alla fantastiska människor som kommer med denna nyfikenhet samt alla utställare som delar sin kunskap, erfarenhet, visdom och kärlek med öppnehet!

Känn dig varmt varmt välkommen att upptäcka gammalt som nytt!PERSONUPPGIFTSPOLICY & GDPR

Ditt förtroende och din integritet är viktigt för oss och därför följer vi EU's General Data Protection Regulation (GDPR).

Ansvarig för dina uppgifter hos Hela Dig Expo är Yogahälsan Erika Dogu Norgren, Vike 107, 89196 Arnäsvall.

Jigaia ansvarar för de personuppgifter ni lämnar till oss. Uppgifterna lagras endast om vi har fått ert samtycke eller om en affär ingåtts, de lagras då digitalt och används enbart för att förenkla dina inköp hos oss. Vi spar då följande information om sig som registrerat dig: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.


Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dina personuppgifter. Dina uppgifter lämnas ej till tredje part.

Vill du avsluta ditt konto, kontakta oss skriftligen via E-post: info@heladigexpo.se

Om du vill radera dina uppgifter hos oss kan vi dock för syften annat än för vår gemensamma affärshändelse behöva spara uppgifter om en affär, exempelvis för att följa kraven som finns i bokförings- och/eller konsumenträttsliga lagstiftningen. Dessa uppgifter sparas endast så länge som är nödvändigt enligt lagstiftning.


Du som prenumererar på vårt nyhetsbrev finns med på en separat e-postlista och där lagras endast din e-postadress samt ditt namn. Du kan välja att avsäga dig prenumerationen på e-postmeddelanden genom att klicka på länken längst ned i varje mejl alternativt mejla oss på info@heladigexpo.com så hjälper vi dig.

Copyright © All Rights Reserved